Θέλω και γω backpack! Εγώ παιδί δεν είμαι;

Ασχέτως το πώς νιώθω, όχι, εγώ παιδί δεν είμαι. Είμαι η μαμά της Ιωάννας-Αγάπης. Αδειάζω και γεμίζω τις τσάντες της για το σχολείο, το χορό, την κολύμβηση και τώρα έπρεπε να της πάρω ακόμα μία, καινούρια, για τη ρυθμική γυμναστική που θα ξεκινήσει φέτος... Τελικά το κανόνισε μόνη της! Δηλαδή όχι ακριβώς μόνη της- παρέα με το Athens Metro Mall!

-Ναι, γεια σας! Athens Metro Mall, εκεί;

-Παρακαλώ, τι θα θέλατε;

-Ένα καινούριο σακίδιο, αν γίνεται, γιατί φέτος αρχίζω ρυθμική!

-Αμέσως, κυρία μου! Κάντε μια ρόδα και έφτασεεε!

Καινούρια τσάντα για το σχολείο είχε πάρει από τις αρχές του μήνα. Τη διάλεξε online με τον μπαμπά της και εκείνος έτρεξε να της την πάρει γυρνώντας από τις διακοπές! Αχ, δεν είναι τέλεια; (η αλήθεια είναι ότι η περσινή είχε δεινοπαθήσει πέρα-δώθε, χιλιοτρυπημένη και εντελώς "κακοποιημένη", έπρεπε να αντικατασταθεί μη σας πω από πέρσι...).

Ευτυχώς το σακίδιο του κολυμβητηρίου καλά κρατεί. Παραφουσκωμένο πάντα, λες και πάει να σκάσει το καημένο, με το μπουρνούζι, τα παντοφλάκια, τα μαγιό, το σκουφάκι και τα γυαλάκια είναι και φέτος έτοιμο να τη συνοδεύει στις απλωτές και στις βουτιές της στην πισίνα!

Για το μοντέρνο χορό, κρατάει αυτή εδώ και αρκετά χρόνια...Ροζ και τρυφερή σαν τα μαγουλάκια της, φιλοξενεί τα παπουτσάκια του χορού, τα λεπτά καλτσάκια, μια πετσετούλα, ε, καμιά φορά και ένα χυμό και κανένα... κρουασάν- για τη χαμένη ενέργεια, καταλαβαίνετε!

Από πέρσι μου ζητούσε να τη γράψω στη ρυθμική και η αλήθεια είναι ότι το τι κατακόρυφο έχουν δει οι τοίχοι του σπιτιού, τι ρόδες κάνει όπου κι αν βρίσκεται (μόνο στο μετρό του Συντάγματος δεν την έχω αφήσει, δεν ήταν και τόοοσο καθαρά) και τι σπαγκάτ κάνει με περισσή άνεση και ευλυγισία, ε, το' χει και έτσι φέτος την έγραψα!

Και αυτό σημαίνει... ακόμα μία τσάντα για να χωράει όλα τα απαραίτητα...

Να 'ναι καλά το Athens Metro Mall που, λες και ακούει, βρε παιδί μου, τις ευχές μας, τσουπ, μας έστειλε αυτό το τέλειο backpack CITY! Καλά, την κούκλα μην την κοιτάτε, η δικιά μου το κάνει καλύτερα. Αντικειμενικά.

Επειδή όμως εκεί στο αγαπημένο μας Athens Metro Mall, είναι άνθρωποι και ξέρουν ποιος πηγαινοφέρνει την Ιωάννα-Αγάπη στις δραστηριότητές της (μια μάνα καταχαρούμενη που συμμετέχει στη ζωή του παιδιού της αλλά ενίοτε κουρασμένη, με τόσα στο κεφάλι της να έχει να οργανώσει κάθε μέρα), ε, μου έστειλαν και μένα την πιο παιχνιδιάρικη ατζέντα, μια κούπα για καφέ και άλλη μία που κρατάει τον καφέ κρύο- ξέρετε αυτόν που πίνουμε με τις άλλες μαμάδες μέχρι τα παιδιά να τελειώσουν τις δραστηριότητές τους...

Να σας πω κάτι όμως; Μεταξύ μας.

Το ζήλεψα αυτό το backpack το καινούριο...

Για αυτό θα πεταχτώ σήμερα κιόλας στο Athens Metro Mall, από όπου πρέπει να πάρω ακόμα λίγα πραγματάκια (κι άλλααα; δεν τελειώνει αυτή η λίστα!) για το σχολείο της μικρής μου, και με αγορές 30 ευρώ και άνω θα πάρω μέρος στην καθημερινή κλήρωση με δώρο απίθανες τσάντες CITY!

Λέτε να είμαι τυχερή;

Ζηλέψατε; Ελάτε και εσείς στο Athens Metro Mall, ψωνίστε ό,τι θέλετε στα 90 καταστήματά του και με αγορές 30 ευρώ και άνω, πάρτε μέρος στην κλήρωση!

Μην ξεχάσετε να επιδείξετε τις αποδείξεις της ίδιας ημέρας στο info desk (επίπεδο 1), έτσι;

Προλαβαίνετε, μέχρι και την 1η Οκτωβρίου!

Καλή σχολική χρονιά, μαμάδες,

και να είμαστε γερές και δυνατές να πηγαίνουμε τα παιδάκια μας όπου αυτά αγαπούν!

Κι αν καμιά φορά τα "βάρη" μάς πέφτουνε βαριά...

με ένα τους χαμόγελο δεν μοιάζουν τα πάντα ανάλαφρα και όμορφα;

Info:

Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος,

www.athensmetromall.gr