Τι προβλέπουν φέτος τα Άστρα για την Αγάπη;


Κάθε φορά που βλέπω ένα αστέρι να πέφτει, κάνω μια ευχή. Η ευχή είναι πάντα η ίδια: Να έχουμε όλοι υγεία! Αυτό θα γράψω και σε ένα από τα αστεράκια της DPAM. Και αν το σύμπαν με ακούσει και λίγο με αγαπά, ας φέρει και μπόλικη χαρά. Να τυλίξει σαν πέπλο αστερόσκονης τα παιδιά που έχουν λίγο παραπάνω ανάγκη τη μαγεία στη ζωή τους...

Η DPAM, η αγαπημένη εταιρεία παιδικών ειδών που δημιουργεί ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βάση τη ζωή των παιδιών, προσπαθεί πάντα να μοιράζει χρώμα και χαρά στα μικρά μας «αστεράκια» μέσα από τις ιστορίες της!

Έτσι και φέτος, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προσκαλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε μία δημιουργική ενέργεια!

Από τις 18/11 έως τις 6/12, επισκεφτείτε όπως και εμείς οποιοδήποτε κατάστημα DPAM σε όλη την Ελλάδα και γράψτε τη δική σας ευχή σε ένα χριστουγεννιάτικο αστεράκι!

Με τη συμμετοχή σας, μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε 5 δωροεπιταγές αξίας 100€ από την DPAM για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της DPAM στο The Mall Athens, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 18:00-21:00.

Για το σύνολο των ευχών που θα συγκεντρωθεί, η DPAM θα ενισχύσει το έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δίνοντας χαρά στα μικρά «αστεράκια» που το έχουν ανάγκη.

Πάμε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη και πιο γλυκιά βροχή από πεφταστέρια;

http://www.dpam.gr