Απλά Ουάου! "Η Μαγεία των Ονείρων" με την Cirque Musical @Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


Από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πλημμυρίσει μαγεία, όνειρα, ακροβατικά, χορό, μουσική. «Η Μαγεία των Ονείρων» θα είναι εκεί με την ομάδα «Cirque Musical», για λίγες μόνο παραστάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε!

Μετά την επιτυχημένη παράσταση «Το Ταξίδι της Ζωής», η ομάδα «Cirque Musical» έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου με την ολοκαίνουργια θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκου «Η Μαγεία των Ονείρων».

Η ιστορία:

Η ηρωίδα αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα, ο οποίος τη μεταφέρει σε τόπους μαγικούς. Εκεί δίνει μορφή στα ανεκπλήρωτα όνειρά της, την παιδικότητα, τις ανησυχίες και τους φόβους της.

Τι περιμένουμε να δούμε:

Ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά σε στεφάνι και πανιά, εντυπωσιακά ζογκλερικά, θεαματικά illusions, αιωρήσεις, fire show, εμφανίσεις - εξαφανίσεις, σύγχρονο χορό, contortion (σ.σ. αυτά τα απίστευτα που κάνουν με τα ευλύγιστα κορμιά τους), ζωντανή μουσική και πολλά άλλα μαγικά!

Αυτή η φαντασμαγορική παράσταση, μοναδική στο είδος της, είναι ιδανικό θέαμα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, οπότε μια οικογένεια μπορεί να πάει και να περάσει αξέχαστα!

Το μόνο που φοβάμαι με τόση μαγεία είναι μήπως... εξαφανιστούν τα εισιτήρια! ;)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Ώρα έναρξης: 18:00

Διάρκεια Παράστασης: 70 λεπτά

Τιμές:

8 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο εισόδου (παιδιά έως 12 ετών) 10 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ εισιτήριο εισόδου

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Συντελεστές Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης Χορογραφίες: Γιάννα Αλαμάνου Μουσική επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασίου Magic tricks: Tristan Κουστούμια: Cirque Musical Σχεδιασμός αφίσας: Καλλιόπη Βούτζαλη

Παραγωγή : Γυάλινο Μουσικό Θέατρο www.cirquemusical.gr

Cirque Musical

Αντώνης Πασβάντης (DEVA) Ειρήνη Αναστασίου Γιώργος Αρκομάνης (Tristan) Γιάννα Αλαμάνου Ιωάννα Μπισμπή Αρετούσα Πασβάντη

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη τηλ. 210 9315600 www.gialino.gr