NoFinishLine, 29/4: Τρέχουμε με τα παιδιά μας για το "Μαζί με το Παιδί"!


Το Σάββατο στις 29 Απριλίου, 10πμ. - 4μμ, το LikeMother,LikeDaughter και το Mother's Bird θα πάρουμε μέρος στο NO FINISH LINE, που γίνεται 26 έως και 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Θα περπατήσουμε, θα τρέξουμε και θα μαζέψουμε χιλιόμετρα που θα μετατραπούν σε χρήματα για να στηριχθεί το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά του “Μαζί για το Παιδί”. Θα έρθετε στην παρέα μας;

Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες, ελάτε να δημιουργήσουμε μια ωραία ομάδα και να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας το "Μαζί για το Παιδί" περπατώντας ή τρέχοντας στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το κανάλι του ΚΠΙΣΝ!

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα του LikeMother,LikeDaughter:

1.Στείλτε μου ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/4, στο alekpapadaki@gmail.com, τα εξής στοιχεία:

-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

-ΦΥΛΟ

-ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

-ΜΕΗΛ

-ΤΗΛΕΦΩΝΟ

-ΝΟΥΜΕΡΟ Τ-SHIRT

2.Το κόστος είναι:

15€ το άτομο.

Το LikeMother, LikeDaughter θα καταθέσει το συνολικό ποσό στον λογαριασμό:

ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

Και τα χρήματα μπορείτε να τα δώσετε το Σάββατο, 29/4, στην Αλεξάνδρα Παπαδάκη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Την παραλαβή υλικού της Ομάδας μας (bib αριθμός, chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης, αναμνηστικό t-shirt, κλπ), αναλαμβάνουμε εμείς ως προκαθορισμένοι εκπρόσωποι, από 19 έως 23 Απριλίου (12μμ-6μμ) στο κέντρο εγγραφών του Metropolitan Hotel.

Θα τα παραλάβετε από εμάς στις 29 Απριλίου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ,

μπορεί να μου στείλει μόνο η μαμά τα στοιχεία της για να γραφτεί στην ομάδα μας, και οι υπόλοιποι (μπαμπάς, παιδιά) να γραφτούν ατομικά. (παρακάτω θα δείτε το πώς, είναι εύκολο!)

Φορέστε τα αθλητικά σας, φέρτε μαζί όλη τη θετική σας διάθεση

και ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά!

Η αλληλεγγύη δεν έχει όρια, δεν έχει finish line!

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για ατομική εγγραφή στο ”NO FINISH LINE Athens 2017” αρκεί να επισκεφτείτε από 4 Μαρτίου έως 17 Απριλίου, είτε απευθείας την ιστοσελίδα εγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση hermes-events.org, είτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nflathens.com, που παραπέμπει στον σύνδεσμο εγγραφών.

Εγγραφές μετά τη λήξη των καταληκτικών ημερομηνιών (13 και 17 Απριλίου αντίστοιχα), γίνονται μόνο στο κέντρο εγγραφών του Metropolitan Hotel και πιο συγκεκριμένα από 19 Απριλίου έως και 23 Απριλίου (12μμ έως 6μμ), υπό την προϋπόθεση πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα.

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Ηλεκτρονικές ατομικές εγγραφές γίνονται δεκτές για όλο το διάστημα από 4 Μαρτίου έως και 17 Απριλίου 2017 στο σύστημα εγγραφών hermes-events.org.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται επιβεβαιωμένες μόνο με την καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής εντός προθεσμίας, είτε σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της διοργανώτριας αρχής, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα εγγραφών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Η κατάθεση του ποσού υποχρεωτικά πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματέπωνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση), ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών.

Καμία εγγραφή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή έως τις 18 Απριλίου 2017.

Τραπεζικός λογαριασμός πληρωμής

ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του αγώνα 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ με ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 90ωρο, είναι δέκα (10) ευρώ και θα υπάρξει κατάταξη με νικητές και έπαθλα για τους πρώτους νικητές, καθώς και επιπλέον παροχές από το 90ωρο. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και στους δύο αγώνες είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστή εγγραφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή.

Η κατάθεση του ποσού υποχρεωτικά πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματέπωνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση), ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών.

Καμία εγγραφή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή έως τις 18 Απριλίου 2017.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

Θα τα βρείτε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στα attica, City Link και attica, Golden Hall, για να δηλώσετε συμμετοχή.

Τα κέντρα εγγραφών θα λειτουργούν από τις 27/03 έως τις 23/04 ενώ, εξαιρούνται οι Κυριακές 02/04 και 16/04.

Οι ημέρες και τα ωράρια λειτουργίας θα είναι τα εξής, τόσο για τα attica όσο και για το ΚΠΙΣΝ:

  • Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 19:00

  • Σάββατο, 12:00 – 17:00

  • Κυριακή των Βαϊων, 13:00 – 17:00

  • Μ. Παρασκευή, 13:00 – 18:00

  • Σάββατο, 11:00 – 16:00

Τι είναι το NO FINISH LINE- αναλυτικά:

Μετά από το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο, ήρθε η ώρα και της Αθήνας να διοργανώσει το “NO FINISH LINE” και να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένων στα παιδιά.

Το πρώτο ελληνικό “NO FINISH LINE” είναι γεγονός και από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με την οργανωτική ευθύνη του Ερμή 1877, την επίβλεψη του NFL International και τη συνδρομή επώνυμων και ανώνυμων δωρητών και χορηγών, τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το “NO FINISH LINE” είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου σε μία πρωτότυπη διαδικασία 90 συνεχόμενων ωρών, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Η βασική ιδέα του “NO FINISH LINE” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του “Μαζί για το Παιδί”. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί το “Μαζί για το Παιδί”.

Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το πρώτο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7μμ και τελειώνει μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1μμ. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Στόχος του πρώτου ελληνικού “NO FINISH LINE”, είναι η καταγραφή τουλάχιστον 60,000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε ευρώ, για να προκύψει το ελάχιστο ποσό που θα διατεθεί ως δωρεά στο “Μαζί για το Παιδί”, για την υλοποίηση του προγράμματος σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα που διεξάγεται επί 90 ώρες συνεχόμενα υπό τους ήχους της μουσικής, υπάρχει μονίμως ανθρώπινο δυναμικό και εθελοντές εμψύχωσης, υποστήριξης, τροφοδοσίας, ενώ έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως χώροι αποδυτηρίων, φύλαξης, ανάπαυσης, αποθεραπείας, κλπ.

Πρέσβεις του NO FINISH LINE είναι οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Νίκος Κακλαμανάκης ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι μέλος και εκπρόσωπος του NFL!

ΤΟ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”:

Το “Μαζί για το Παιδί” ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com.