4oς φιλανθρωπικός αγώνας "Τρέξε χωρίς Τερματισμό", 21-23/9 πάμε Θεσσαλονίκη!


Θυμάσαι το No Finish Line, στο οποίο τέλη Απριλίου '17 είχαμε πάρει μέρος παρέα με το Mother's bird; Τι ωραία εμπειρία για την Ιωάννα-Αγάπη και τους φίλους της, που έτρεξαν στο Σταύρος Νιάρχος, εξαργύρωσαν τα χιλιόμετρά τους και βοήθησαν το Μαζί για το Παιδί! Και να που τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε το ίδιο αλλά όχι στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη, στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου "Τρέξε Χωρίς Τερματισμό", που γίνεται για 4η χρονιά, από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Ξέρεις τι είναι το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό;

Είναι αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένος στα παιδιά, που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, και ο βασικός του σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων μέσα από την καταγραφή χιλιομέτρων των συμμετεχόντων, ώστε να ενισχυθούν οι σύλλογοι “Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο”, “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”.

ΠΟΥ: Ο αγώνας που είναι διάρκειας 50 ωρών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διεξάγεται εντός και εκτός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ, με την οργανωτική ευθύνη του συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877 σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τη μεγάλη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών. ΠΟΤΕ: Το 4ο ΤΧΤ Θεσσαλονίκης αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ώρα 6μμ και τελειώνει μετά από 50 συνεχόμενες ώρες, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 8μμ.

ΠΟΙΟΙ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Μικροί- μεγάλοι, αγκαλιά σε έναν αγώνα που μας έκανε να νιώσουμε καλύτεροι άνθρωποι. Στο ΚΠΙΣΝ, στις 29 Απριλίου 2017. Όλες οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από εκείνη την όμορφη μέρα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Για ατομική εγγραφή στο 4ο ”Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” της Θεσσαλονίκης, αρκεί να επισκεφτείτε έως 8 Σεπτεμβρίου 2017, την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trexe.gr ή nofinishrun.org, που παραπέμπει στον σχετικό σύνδεσμο εγγραφών. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται έγκυρες μόνο εφόσον έχει γίνει καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής και μπορεί να αποδειχθεί πως έγινε έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα προβολής, ενημέρωσης και εγγραφών, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση διαδικτυακής τραπεζικής πληρωμής, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Αν δεν τηρηθεί αυτός ο όρος, η συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή. Η κατάθεση του ποσού πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματεπώνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση) υποχρεωτικά, ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο σύστημα εγγραφών.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Από 25 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2017, θα λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα έως Σάββατο και τουλάχιστον τρία (3) κέντρα προβολής, ενημέρωσης, επί τόπου εγγραφών, πληρωμών και παραλαβής αριθμών, σε σημεία που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στα κέντρα προβολής, ενημέρωσης, εγγραφών, είναι εφικτή τόσο η εγγραφή και πληρωμή, όσο και η παραλαβή του bib αριθμού και του chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης από πρωτοποριακούς αυτόματους πωλητές που χρησιμοποιούνται στους αγώνες του Ερμή.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ!

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή και περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.

Για δημιουργία εταιρικής ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και λογοτύπηση στο bib number, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα και η συμμετοχή είναι 8 ευρώ το άτομο. Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@trexe.gr, υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ: -Η παραλαβή υλικού ατομικών και ομαδικών συμμετοχών θα γίνεται στα σημεία παραλαβής τα οποία θα λειτουργούν: α) στο γραφείο της διοργάνωσης στο ξενοδοχείο Makedonia Palace από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 12μμ-8μμ. β) στη γραμματεία του αγώνα στη Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από 21 Σεπτεμβρίου ώρα 12μμ και για 55 ώρες συνεχόμενα έως 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ.

-Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πως μετά από κάθε παρουσία τους στον αγώνα, τα chip χιλιομέτρησης-χρονομέτρησης είναι υποχρεωτικό να επιστραφούν στον ειδικό χώρο επιστροφής, ώστε να επικυρώνονται τα χιλιόμετρά τους και ο χρόνος τους.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ; ΑΤΟΜΙΚΗ:

-3 ευρώ το άτομο (εγγραφή και πληρωμή από 3 Ιουνλίου έως 21 Ιουλίου στα γραφεία του Ερμή 1877 στο Καυτανζόγλειο) για συμμετοχή στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, ηλεκτρονικό δίπλωμα

-5 ευρώ το άτομο (εγγραφή και πληρωμή από 22 Ιουλίου και μετά στα κέντρα ενημέρωσης, προβολής, εγγραφών ή και ηλεκτρονικά) για συμμετοχή στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, ηλεκτρονικό δίπλωμα

-2 ευρώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών, για συμμετοχή στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, ηλεκτρονικό δίπλωμα

-Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών, για συμμετοχή στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, ηλεκτρονικό δίπλωμα

-12 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 24 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, χώρος φύλαξης, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, ηλεκτρονικό δίπλωμα

ΟΜΑΔΙΚΗ:

-8 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιριών, οργανισμών με προβολή του λογότυπού τους στο bib: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, ηλεκτρονικό δίπλωμα

-5 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων (από 7 έως 18 ετών) με προβολή του ονόματος ή του λογοτύπου τους στο bib: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, ηλεκτρονικό δίπλωμα

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπες στην ιστοσελίδα trexe.gr και nofinishrun.org

*Το LikeMother,LikeDaughter είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης!

So happy & proud! :)