Ντυνόμαστε, βαφόμαστε, Athens Metro Mall, ερχόμαστε!


"Μαμά, θέλω να πάμε σε ένα νησί", μου είπε το παιδί. "Μα, να πάμε σε ένα μέρος άνθρωπος να μην υπάρχει, ούτε νέος ούτε γέρος, μόνο να 'μαστε μονάχοι;" απάντησα η μάνα. "Ρε, μαμααά, για το ''Νησί των καρναβαλιστών'' στο ΑTHENS METRO MALL σού λέω!". Πάριος, άκυρος μέχρι νεωτέρας.

Απόκριες είναι, γιατί να είμαστε σοβαροί; σκέφτηκα. (σ.σ. όχι ότι μας περίσσεψε η σοβαρότητα όλο τον υπόλοιπο χρόνο, γκούχου γκούχου). Και αποφάσισα χωρίς άλλες σκέψεις να πάρω την λιλιπούτεια καρνιβαλίστρια και να πάμε στο αγαπημένο μας, το ξέρετε δα, εμπορικό κέντρο!

Εκεί όπου από τις 3 Φεβρουαρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, έως και τις 18/2, παιδιά και γονείς διασκεδάζουμε, παίζουμε και μαθαίνουμε με τις αποκριάτικες δραστηριότητες των Happy Family Weekends (επίπεδο 3 και 4), με ελεύθερη είσοδο. (Ελεύθερη, το προσέξατε, έτσι;)

* Ανακαλύπτουμε τον θησαυρό του βασιλιά καρνάβαλου όπου μέσα από quiz γνώσεων και δοκιμασίες στον χορό, στο τραγούδι και στην ταχύτητα τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό αλλά και δημιουργικό παιχνίδι.

* Συμμετέχουμε στην καρναβαλική παρέλαση στο Νησί των καρναβαλιστών και τυλίγουμε το παραδοσιακό Γαϊτανάκι.

* Και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 16.00, «Αμολάμε Καλούμπα» και πετάμε τον δικό μας χαρταετό!

Διαγωνιζόμαστε στο τύλιγμα της καλούμπας, κάνουμε «χαρταετοδρομίες», ξεμπερδεύουμε την ουρά του χαρταετού και φτιάχνουμε μοναδικές κατασκευές! (χαλβά φέρνουμε από το σπίτι, να θυμηθώ να ρωτήσω)

Happy Family Moments και για μικρούλια Και για τους ακόμα πιο μικρούς μας φίλους, από 18 μηνών έως 3 ετών, κάθε Σάββατο και Κυριακή, 11.00 με 14.00, στον 4ο όροφο πραγματοποιούνται ειδικές δράσεις που συνδυάζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές.

Εσείς τι θα ντυθείτε φέτος; Εμείς... σςςς, είναι μυστικό αλλά θα μας δείτε στα social, σιγά μην κρυφτούμε! Κρύβεται η τρέλα;

*Μάνα, πατέρα, δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα:

www.athensmetromall.gr