Μικροί καλλιτέχνες, δημιουργήστε!


Πάρτε μέρος στον Παιδικό Διαγωνισμό 2017-18 του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, «Δες το Ειδώλιο Αλλιώς», μέχρι τις 28/02/2018!

Εάν είσαι 4-12 ετών, πάρε μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το αγαπημένο μας Κυκλαδικό Μουσείο!

Με όχημα τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου ταξίδεψε παρέα με το κυπριακό Σανιδόμορφο Ειδώλιο της 2ης χιλιετίας π.Χ.

Μπορείς να το μεταμορφώσεις σε ό,τι σου έρθει στο μυαλό!

Αεροπλάνο; Κάκτος; Άνθρωπος; Μέλισσα;

Διάλεξε τα χρώματα και τα υλικά που σου αρέσουν και ζωγράφισε το Ειδώλιο χωρίς κανένα περιορισμό!

Στείλε το έργο σου μέχρι τις 28/02/2018 και, πού ξέρεις, μπορεί εσύ να είσαι ένας από τους καλλιτέχνες της επόμενης έκθεσης του Μουσείου!

Πώς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό: *Μπες στο cycladic.gr/page/des-to-idolio-allios

*Εκτύπωσε το σχέδιο σε Α4

*Μεταμόρφωσε το ειδώλιο όπως σου αρέσει

*Στείλε το έργο σου και τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση:

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, 10674, Αθήνα Υ/Ο: Κατερίνα Αμπατζή/ Τμήμα Εκπαιδευτικών T: 210 7228321-3

www.cycladic.gr

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι υλικά θέλεις: ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, χαρτιά για κολλάζ, κλωστές, κλπ. • Οι τρεις νικητές (4-6, 7-9, 10-12) θα επιλεγούν από επιτροπή του Μουσείου • Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα επιλέξει ένα μέρος από τα έργα για την καθιερωμένη έκθεση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. • Σε περίπτωση συμμετοχής στο διαγωνισμό ως σχολική ομάδα, απαιτείται όνομα και κινητό τηλέφωνο εκπαιδευτικού. • Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των έργων. • Τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές για τις ανάγκες του Μουσείου ή των χορηγών.