Οι μικροί καλλιτέχνες είδαν το ειδώλιο αλλιώς!


Ο διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής "Δες το Ειδώλιο Αλλιώς" τελείωσε, τα έργα των παιδιών ήταν καταπληκτικά και τώρα μπορούμε να τα χαρούμε σε μια μοναδική έκθεση στο αγαπημένο μας Κυκλαδικό Μουσείο!

Την Παρασκευή 18 Μαϊου (Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων) θα εγκαινιαστεί στους χώρους του Μουσείου η έκθεση που θα φιλοξενήσει τόσο τα έργα των νικητών καθώς και μία επιλογή 2500 έργων από παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα έργα των παιδιών και να γνωρίσουν από κοντά το αυθεντικό κυπριακό ειδώλιο στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:00 - 20:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ: 18:00 - 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΕΛΕΙΟΟΟ!

Mικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα εργαστήριο κινούμενης εικόνας αφιερωμένο στον διαγωνισμό «Δες το ειδώλιο αλλιώς», που πραγματοποιεί ο animation and media artist, Μπάμπης Αλεξιάδης.

Με την τεχνική του φωνοτρόπιου οι συμμετέχοντες θα δώσουν ζωή στον πρωταγωνιστή του φετινού διαγωνισμού, το κυπριακό σανιδόμορφο ειδώλιο της 2ης χιλιετίας π.Χ.! Θα το χρωματίσουν, θα το κάνουν να περπατήσει, να χορέψει, να αλλάξει σχήμα αλλά και εμφάνιση!

*Το εργαστήριο θα επαναληφθεί και την Κυριακή 20 Μαΐου, 11:30 - 14:00

Και εάν δεν προλάβεις τώρα, τα έργα θα σε περιμένουν μέχρι και τις 3 Ιουνίου 2018!

* Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης,

Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

www.cycladic.gr