Allo Level, Alli Mana και η θυσία μου για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας


"Εάν δεν είχες εμένα μαμά, ποια θα ήθελες να έχεις;" ρώτησα την Ιωάννα μια μέρα. Και ενώ περίμενα την απάντηση "Καμία άλλη! Μαμά, είσαι μοναδική", εκείνη γύρισε και μου πέταξε ένα αποφασιστικό: "ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΪΡΑ!".

Εντάξει, και εγώ όταν βλέπω την Ελένη στα βίντεο κλιπς, σκέφτομαι "Ω, ρε μάνα μου!", ποτέ όμως δεν την είχα δει ως δεύτερη μάνα της κόρης μου. Καταλαβαίνουμε όλοι πως το να πάμε να τη δούμε live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στις 6/9/19 στο ΟΑΚΑ, ήταν απλά μονόδρομος.

Εδώ βλέπουμε την μικρή ράπερ να ποζάρει κοπιάροντας το styling της Φουρέιρα

από το video clip του Allo Level, τραγούδι για την ΗΘΕ 2019.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 6μμ, λοιπόν, θα βρεθούμε στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ καλεσμένες του Playmotion, της νέας μουσικής πλατφόρμας από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες!

Και από τη στιγμή που της το υποσχέθηκα, η Ιωάννα απλά μετράει τις ώρες, την ίδια στιγμή που άλλα παιδάκια μετράνε τις ώρες για να ανοίξουν τα σχολεία. Και φυσικά και έχει σκεφτεί τι θα φορέσει, αυτό εννοείται.

Φυσικά και έχω κάνει κι εγώ την προεργασία μου:

* Μπορώ να πω τα ονόματα 6 Ελλήνων ράπερς- what's your super power?

* Φυσικά και έχω ακούσει τα περισσότερα τραγούδια τους, τι είμαι καμία άσχετη;

* Εννοείται ότι τους ακολουθώ ΟΛΟΥΣ στο Insta- αυτά γίνονται όταν δεν έχεις επιτρέψει ακόμα στο παιδί σου δικό του κινητό.

Φυσικά και ξέρω ότι στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019 θα βρεθούν, εκτός από την Alli Mana Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αυτό το αγόρι...

...οι ΜΕΛΙSSΕS, που είχαν έρθει στο Ναύπλιο όσο ήμασταν διακοπές αλλά πού να πας το 11χρονο μεταμεσονύχτια, που αυτό το "Δεν έχω ιδέα" το βάζουμε κάθε φορά στο τέρμα, αυτοί οι ωραίοι τύποι:

... ο Sin Boy, η αποκάλυψη της χρονιάς, που όχι, δεν έχει γράψει το Mama για τις μάνες, αλλά οκ, εκτός από το hair styling, εγώ τον πάω:

...ο Fy, "δεν με θέλουν με Balmain, δεν με θέλουν με Lauren", ξέρετε:

...ο Light, οι Playmen, ο Snik, ενώ Special Guests θα είναι οι Marcus & Martinus! Ψιλοχαμούλης βλέπω να γίνεται στα σόσιαλ και τις συναυλίες με αυτούς τους πιτσιρικάδες! Αχ κάτι τέτοιοι ξανθόψειρες μου άρεσαν και εμένα όταν ήμουν μικρή...

Μαζί τους θα είναι και οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη, τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα, τα ονόματα είναι δυνατά και... Φοβάμαι λίγο μη και με πιάσει καμία κρισάρα πανικού, καμιά αγοραφοβία (αγοροφοβία δεν είχα ποτέ πάντως ;) ), αλλά οκ, Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι, ας σκέφτομαι ΘΕΤΙΚΑΑΑΑ!

Εξάλλου μέσα μου το ξέρω, δεν το κάνω μόνο για την κόρη μου. Γουστάρω. Τις μουσικές, τα vibes, τα νέα παιδιά, την ενέργειά τους! Και αυτό με τη "θυσία" στον τίτλο, ω, ναι, τελικά, καμία σχέση.

Και επειδή όπως ξέρετε, μια ευαισθησία με το περιβάλλον και την ανακύκλωση την έχουμε μάνα και κόρη (μας έχετε ακολουθήσει στο likemotherlikedaughtergr στο Instagram, ευχαριστούμεεε) δείτε τα πολύ καλά νέα που διαβάζω στο ενημερωτικό δελτίο:

"Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν".

Παιδιά που θα έρθετε εκεί μαζί μας, να ξέρετε: Η Μουσική είναι Διασκέδαση, είναι όμως και Πολιτισμός!

* Πετάξτε από τη χαρά σας, μην πετάτε όμως σκουπίδια!

* Μην ανακυκλώνετε τις φήμες (χμ, αλήθεια ο Sin Boy είχε μπει φυλακή;), ανακυκλώνετε τις συσκευασίες των χυμών και των αναψυκτικών σας!

Και εάν δείτε μια middle age μάνα, κάντε και λίγο τα στραβά μάτια, ρε σεις, μην καρφώνεστε. Εκτός κι αν χορέψω το Loquita challenge με την κόρη μου- καρφωθείτε ελεύθερα. Θετική Ενέργεια ολούθε, μπρο!

Και λίγη ΩΡεΜάναΜουΦουρέιρα για προθέρμανση:

Για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό

στην πλατφόρμα του Playmotion, μέσω του project «Join The Beat»!

***Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion;

Επισκεφθείτε το Playmotion στο https://www.amitamotion.gr/playmotion.