3 απλοί τρόποι να μοιράσεις σχολική αγάπηΞεκίνησες μια σχολική χρονιά που σου επιβάλλει να νοιάζεσαι αλλά να μην μοιράζεσαι. Να προστατεύεις τον διπλανό σου αλλά να μην έχεις μαζί του και πολλά πολλά.


Φέτος δεν μπορείς να δίνεις ένα μολύβι στον συμμαθητή σου που το ξέχασε, ούτε λίγο από το κολατσιό σου στη φίλη που το λιγουρεύτηκε, και φυσικά, το ξέρεις, οι μάσκες σου είναι μόνο δικές σου.


Δεν μπορείς όμως μετά από τόσα χρόνια που έμαθες να κλίνεις το ρήμα «μοιράζομαι», να το απαρνηθείς. Και ίσως, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όχι μόνο θα το κλίνεις αλλά και θα το φωνάξεις δυνατά:

ΜΟΙ -ΡΑ- ΖΟ- ΜΑΙ!


Αυτοί είναι οι 3 τρόποι με τους οποίους μοιραζόμαστε Σχολικά και Αγάπη στην έναρξη της σχολικής χρονιάς:


1. Όλοι μαζί μπορούμε, στην Κοινωνική Δομή του Δήμου μας


Αν έχεις παλιά σχολικά σε άριστη κατάσταση ή ολοκαίνουρια που θέλεις να δώσεις σε κάποιο παιδί που τα έχει ανάγκη, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, 10π.μ.-1μ.μ., πήγαινέ τα στην Κοινωνική Δομή του Δήμου σου!


Στο πλαίσιο του Όλοι μαζί μπορούμε, τα σχολικά θα συγκεντρωθούν και θα βρεθούν άμεσα στα χεράκια των μαθητών που τα χρειάζονται.


Εμείς θα τα πάμε στην Πετρούπολη (Κοινωνικό Παντοπωλείο: Αγίου Δημητρίου & Αθανασίου Διάκου) αλλά συμμετέχουν συνολικά 60 Δήμοι και σίγουρα θα βρεις και τον δικό σου ΕΔΩ.


*Η παλιά μου τσάντα με ροδάκια πλύθηκε και, γεμάτη μολύβια, κασετίνες, μπογιές, γόμες,

είναι έτοιμη να πάει σε κάποια μικρή φίλη που ελπίζω να της αρέσουν οι μονόκεροι

και να τη χαρεί πολύ!


2. Βοηθάμε την Ένωση Πολυτέκνων μαζί με τους #publicistasgreece


Αν είσαι στο Ίνσταγκραμ, θα έχεις δει τις τελευταίες εβδομάδες πολλές μαμαδομπλόγκερς να αγοράζουν τα σχολικά των παιδιών τους από τα Public, να φωτογραφίζονται και να μιλάνε για αυτά.


Ανήκουμε και εμείς σε αυτή την ομάδα, και είμαστε πολύ τυχερές και χαρούμενες που πηγαίνουμε στα Public και παίρνουμε ένα σωρό όμορφα σχολικά!


Είμαστε όμως ακόμα πιο χαρούμενες γιατί πολλοί publicistas προτίμησαν να παραχωρήσουν τα σχολικά τους kits στις πολύτεκνες οικογένειες. (σ.σ. θα μάθεις περισσότερα για αυτή την ενέργεια μέσα από το Instagram μας).


*Η πιο ωραία στιγμή στο Public Store Συντάγματος είναι αυτή που μπήκαμε στα παπούτσια των άλλων....3.Με αγάπη για το karkinaki


Κάποια πρωινά μπορεί να βαριέσαι αφόρητα να πας στο σχολείο. Και να γκρινιάζεις λίγο αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι. Και επιπλέον, η μάσκα που φοράς οκ, δεν είναι ό,τι καλύτερο, την έχεις όμως συνηθίσει.


Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ ότι κάποια παιδιά θα ήθελαν τόσο πολύ να πηγαίνουν στο σχολείο αλλά αντί αυτού, παραμένουν στο κρεβάτι τους, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, και αν και εφόσον μπορούν, κάνουν μάθημα εκεί;


Πως αυτά τα παιδιά φοράνε καιρό τώρα (μπορεί και χρόνια ολόκληρα) τη μάσκα τους, για να προστατευτούν από κάθε τύπο ιού και ίωσης;


Δεν στο λέω για να τα λυπηθείς. Αυτά τα παιδιά είναι αληθινοί μαχητές της ζωής! Σίγουρα όμως θα χαμογελάσουν πλατιά όταν ένα πρωί φτάσει στα χέρια τους ένα δώρο με σχολικά από σένα. Και πού ξέρεις, μπορεί μια μέρα να γίνεται και φίλοι!


*Εύχομαι κάποια στιγμή να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί σε νοσοκομείο. Να είναι όλα γερά, δυνατά και χαρούμενα!


Φέτος θυμήσου:


  • Μην μοιράζεσαι μικρόβια, μοιράσου αγάπη!


  • Ο Καλός Σκοπός αγιάζει τα Μέσα σου!


  • Το Καλό που κάνεις έρχεται πάντα και σε βρίσκει!


Η Ζωή είναι υπέροχη μόνο όταν Μοιράζεσαι.